Prijava

Registracija

Nakon kreiranja naloga, moći ćete pratiti svoj rezervacije, pratiti potvrdu i također možete ocijeniti putovanje.
Korisničko ime*
Lozinka*
Potvrdi lozinku*
Ime*
Prezime*
Datum rođenja*
Email*
Telefon*
Država*
* Kreiranje računa znači da prihvatate naše Uslove korištenja usluge i Izjavu o privatnosti.
Prihvatite sve uvjete i odredbe prije nastavka na sljedeći korak

Imate korisnički račun?

Prijava

Blue Beach Golf & Spa Monastir – Putovanje

Lista želja

ZA DODAVANJE PUTOVANJA NA LISTU ŽELJA POTREBAN JE KORISNIČKI RAČUN

Akcija
Već od0 KM
0
Rezervacija
Upit
Ime i prezime*
Email Adresa*
Vaš upit*
* Slažem se sa Uslovi korištenja i Politikom privatnosti .
Molimo prihvatite sve odredbe i uslove prije nego što pređete na sljedeći korak
Raspoloživo: 40 mjesta
* Molimo odaberite sva obavezna polja da biste prešli na sljedeći korak.

Rezerviši

Rezervišite sa povjerenjem


Najbolje cijene
Korisnička podrška 24/7
Ručno odabrane ture
Putno osiguranje

Trebate pomoć?


+387 62 035 825

help@royaltyofbosnia.com

7 Dana
Dostupnost : Jun - Nov
Sarajevo
Monastir
Broj putnika : 60

Blue Beach Golf & Spa Monastir – Putovanje

0
 • Trajanje : 7 Dana
 • Broj mjesta : 60
 • Prijevoznik : Charter Letovi
 • Maj - Novembar

Detalji

U sjeveroistočnoj obali Tunisa, okupan suncem i smirenim valovima Sredozemnog mora, smješten je grad Monastir sa svojim impresivnim kompleksom manastira koji odiše duhovnom dubinom i bogatom istorijom.

Monastir, jedno od najstarijih islamskih naselja u Tunisu, nosi duh prošlosti u svakom kutku svog kamenog zdanja. Njegove ulice odražavaju mješavinu kulture i tradicije, dok zidine starog grada čuvaju tajne prošlih vjekova.

Na obali, Monastirska Ribarska luka oživljava duh tradicionalnog ribarstva, dok Labirint Medine vodi posjetioce kroz uske uličice prepune živopisnih prodavnica i zanatskih radnji. Uz svaki korak, osjeća se puls grada, njegova energija i njegova priča.

Ali srce Monastira leži u svom impresivnom manastirskom kompleksu, koji dominira nad gradom kao simbol duhovne snage i tradicije. Sa svojom monumentalnom strukturom, minaretima i kupolama, manastir poziva vjernike i znatiželjnike da stupaju u svetost njegovih zidina.

Unutar kompleksa, posjetioci mogu lutati kroz prelijepe vrtove i dvorišta, uživati u miru i skladu koji odiše iz svakog ugla. Muzeji unutar kompleksa čuvaju blago islamske umjetnosti i kulture, pružajući uvid u bogatu prošlost ovog kraja.

Monastir nije samo mjesto prošlosti, već i živo svjedočanstvo duhovne tradicije koja i dalje živi i diše u svakom njegovom kamenu. Dok sunce zalazi nad horizontom Sredozemnog mora, posjetioci Monastira ostaju zapanjeni njegovom ljepotom i snagom, znajući da su dodirnuli nešto što će ih pratiti zauvijek.

Cijena uključuje

 • Avio Karte
 • 7 Dana Hotelski smještaj
 • Transferi unutar Tunisa
 • All Inclusive

Cijena ne uključuje

 • Putno osiguranje
 • Dodatnog vodiča
 • Privatne usluge

Hoteli

Monastir – Blue Beach Golf & Spa Resort 

Šta očekivati

Na putovanju u Monastir možete očekivati raznoliko iskustvo koje obuhvata bogatu kulturnu baštinu, impresivnu arhitekturu, prelijepe pejzaže, ukusnu hranu i gostoljubive ljude.

 • Fascinantnu arhitekturu: grad oduševljava svojom kombinacijom modernih nebodera i tradicionalnih starih jezgara. Očekujte da ćete vidjeti impresivne građevine te uzivati na obalama mora
 • Bogatu historiju: Monastir ima dugu i bogatu historiju koja seže unazad hiljadama godina. Posjetite muzeje, arheološka nalazišta i stare gradove kako biste istražili fascinantnu prošlost ove zemlje.
 • Prirodne ljepote: Mjesto nudi raznolike pejzaže, uključujući najljepše boje mora. Očekujte da ćete uživati u spektakularnim prirodnim ljepotama i raznovrsnim aktivnostima na otvorenom poput planinarenja, vožnje bicikla i istraživanja pećina.
 • Ukusnu hranu: Arapska kuhinja je bogata i raznolika, sa ukusnim jelima poput pilava, kebaba, sarme, baklave i još mnogo toga. Ne propustite priliku da probate autentična lokalna jela i poslastice.

Plan i program

Dan 1 - Polijetanje i dolazak u Resort

 1. DAN: SARAJEVO – MONASTIR            

 Sastanak putnika na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, 2 sata prije leta BJ7817 /Nouvelair/ (planiran u 16:00h po lokalnom vremenu) radi podijele putne dokumetacije (voucher). Nakon prijave za let, pasoške i carinske kontrole, ukrcavanje u avion.               

LET SARAJEVO – MONASTIR (direktan charter let u trajanju 1h50)         

Po slijetanju na međunarodni aerodrom Habib Bourguiba u Monastiru planirano u 16:55h po lokalnom vremenu, pristupanje pasoškoj i carinskoj kontroli, te transfer autobusima do odabranog hotela. Početak usluga u hotelu prema pravilima hotela. Noćenje.              

.

Dan 2 do 7 - Ugodni boravak u Resortu i uživanje

Od drugog do pretposljednjeg dana boravka vrijeme predviđeno za odmor, kupanje, slobodne aktivnosti i fakultativne izlete i posjete.     

Dan 8 - Povratak

Transfer autobusima od hotela do međunarodnog aerodroma Habib Bourguiba u Monastiru. Nakon prijave za let BJ7816 /Nouvelair/, pasoške i carinske  kontrole, ukrcavanje u avion za let planiran u 12:00h po lokalnom vremenu. LET MONASTIR – SARAJEVO. Po slijetanju u Sarajevo kraj usluge, planirano u 15:00h po lokalnom vremenu! 

Mapa